“Divertimentos”, 5 anys il·lustrats

Ara fa 5 anys vaig decidir dedicar-me exclusivament a la il·lustració. Vaig prendre la decisió amb il·lusió però també amb moltes pors… Aquests anys no han estat fàcils: cal molta dedicació i estima a la professió. Però la il·lustració ha passat de ser la meva passió a la meva professió, i el més important: el meu aliment per l’ànima.

“Divertimentos” és una sèrie d’il·lustracions ràpides que he treballat durant aquest estiu per celebrar aquests preciosos 5 anys il·lustrats!

Gràcies família per fer-me costat, gràcies escola pública per una formació de qualitat, gràcies amics per ser-hi incondicionalment sempre, gràcies a The Artworks Agency per creure en mi, gràcies “clients” per fer-ho realitat!

Gràcies lectura, natura, música, solitud, ioga, xocolata, menjars deliciosos, història de l’art, viatges, cinema, ceràmica i nits d’estiu que tant m’heu inspirat!

Infinita admiració i força a tots aquells que creieu en vosaltres i en els vostres projectes! ❤

Divertimento 9Divertimento 3Divertimento 1Divertimento 4Divertimento 5Divertimento 6Divertimento 8Divertimento 7Divertimento 2